Logo Kindervoorstelling.com

Aires heeft ook speciale voorstellingen voor basisscholen & bibliotheken.

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw.

  • Bijvoorbeeld kindervoorstelling De Tovenaarsleerling een voorstelling waar de meest wonderlijke dingen gebeuren als, vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen vanuit het niets.
  • Ook hebben we een Sinterklaasvoorstelling Aires en het Boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En elk jaar hebben we een voorstelling in het thema van Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar is Gi-Ga-Groen en daarvoor hebben we kindervoorstelling De Brandnetelheks. In deze voorstelling neemt neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de Brandnetelheks.
Kindervoorstelling.com

Kindervoorstelling De Tovenaarsleerling.

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en ook echte toverboeken.

Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de Regenheks wakker. De Regenheks wil het voor altijd overal laten regenen op aarde.

Aires weet niet wat hij moet doen, want voor altijd regen dat is toch een ramp. Altijd natte voeten, nooit meer zon en regen en altijd regen op vakantie, verschrikkelijk! Aires zet alles op alles om te leren toveren om de heks te verslaan. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Regenheks tegen te houden.

Aires Hovens
Sinterklaasshow
Aires het het boek van Sinterklaas.
 

In deze Sinterklaasshow wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! Want…. een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen.

Aires weet niet wat hij moet doen want het is verschrikkelijk als niemand dit jaar cadeaus krijgt? Maar… opeens krijgt hij hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen en de tovenaar probeert Aires de letters terug te toveren, zodat iedereen dit jaar toch nog cadeaus krijgt. Deze voorstelling is een magisch, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas.

Kinderboekenweek 2022
De brandnetelheks

Het thema van Kinderboekenweek 2022 is dit jaar gi ga groen.

De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Bomen en planten zijn heel belangrijk op aarde, daarom moet de Brandnetelheks gestopt worden. Aires en de kinderen gaan de brandnetelheks proberen tegen te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. En samen met de kinderen en de oude tovenaar zetten ze alles op alles om de planeten en bomen te beschermen tegen de Brandnetelheks.

 
Kindervoorstelling.com

Kindertheater aanbod 2022

-De tovenaarsleerling
-Aires en het boek van Sinterklaas
-Kinderboekenweek 2022 De brandnetelheks

 

Speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar

Over Aires Hovens

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Kindervoorstelling

Over Kindertheater.com

Kindertheater.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindertheater.

Onze kindervoorstellingen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Kindertheatervoorstelling “Op zoek naar de schat”

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?