Kindervoorstelling Aires de tovenaarleerling

Een sprookjesachtige kindervoorstelling voor in het theater waar Aires en de kinderen echt leren toveren.
Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en echte toverboeken.
Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de brandnetelheks wakker.
De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.
Aires en de kinderen gaan de brandnetelheks proberen tegen te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. En samen met de kinderen en de oude tovenaar zetten ze alles op alles om de planten en bomen te beschermen tegen de Brandnetelheks. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Brandnetelheks tegen te houden?
Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.
Kindervoorstelling

.

.

  • Kindervoorstelling  De tovenaarsleerling is uitermate geschikt voor kleine en middel grote theaterzalen.

  • De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar 

  • De tijdsduur is ongeveer 50 minuten.

Kindervoorstelling

Ook prima geschikt voor in het theater de voorstelling in het thema van Kinderboekenweek 2023 (Bij mij thuis)

Het Huistofmijtmonster in mijn Toverkamer

Kinderboekenweek 2023

Het huisstofmijtmonster in mijn Toverkamer

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Hij heeft ook zijn hele slaapkamer vol staan met een grote verzameling toverspullen. Als hij door zijn verzameling heen gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik gebeurd er iets verschrikkelijks. Het huisstofmijtmonster wordt wakker.  

Aires weet niet wat hij moet doen, hij wil geen huisstofmijtmonster in huis. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert hij de het huisstofmijtmonster weg te toveren voodat zijn moeder thuiskomt.

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

(Bij deze voorstelling nemen we geen echte huisstofmijtmonsters mee😊)

Kindervoorstelling  Aires de tovenaarsleerling