Kindervoorstelling "Op zoek naar de Schat "

"Ik vind het geweldig te zien als kinderen helemaal meeleven met de kindervoorstellingvoorstelling en opgaan in het verhaal"
Aires Hovens
Aires Hovens

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires Hovens

H&R Producties uw partner in kwalitatief kindertheater.

.

.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Kijk hier naar de making of van “Op zoek naar de schat”. 

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

  • Kindervoorstelling “Op zoek naar de schat” is uitermate geschikt voor kleine en

      middel grote theaterzalen.

  • De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar 
  • De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.