Kindervoorstelling Amsterdam

Kindervoorstelling.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. 

Onze kindervoorstellingen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Kindervoorstelling

Over Aires HOvens

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Ook voor bedrijven hebben wij van Kindervoorstelling.com zeer geschikte kindervoorstellingen.

Perfect voor de kinderen van uw werknemers.

Bijvoorbeeld een sinterklaasshow, een leuke vrolijke kindershow, of als u het echt groot wilt aanpakken een echte voorstelling voor in het theater.

Aires Hovens

Kindervoorstelling "De tovenaarsleerling"

Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar Aires en de kinderen echt leren toveren. De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje. Synopsis: Kindervoorstelling De Tovenaarsleerling. Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en ook echte toverboeken. Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de Regenheks wakker. De Regenheks wil het voor altijd overal laten regenen op aarde. Aires weet niet wat hij moet doen, want voor altijd regen dat is toch een ramp. Altijd natte voeten, nooit meer zon en regen en altijd regen op vakantie, verschrikkelijk! Aires zet alles op alles om te leren toveren om de heks te verslaan. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Regenheks tegen te houden. Voor kinderen van 4 tot 9 jaar De voorstelling duurt 45 minuten. We nemen een super leuk decor mee en onze eigen geluidsinstallatie.

Sinterklaasshow Aires en het boek van Sinterklaas

In deze Sinterklaasshow wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen. Aires weet niet wat hij moet doen want het is verschrikkelijk als niemand dit jaar cadeaus krijgt? Maar… opeens krijgt hij hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen en de tovenaar probeert Aires de letters terug te toveren, zodat iedereen dit jaar toch nog cadeaus krijgt. Deze voorstelling is een magisch, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. (Maar de Sinterklaasshow kan natuurlijk ook zonder dat de Sint komt).

Kindervoorstelling

Telefoon 06 22 111 777