Kindervoorstelling Kinderboekenweek 2022

De brandnetelheks

Aires Hovens
Kindervoorstelling Kinderboekenweek 2022
De brandnetelheks

De brandnetelheks is een voorstelling speciaal gemaakt voor Kinderboekenweek 2022.

De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal rond het thema Gi-Ga-Groen. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje.

Synopsis:

De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Bomen en planten zijn heel belangrijk op aarde, daarom moet de Brandnetelheks gestopt worden. Aires en de kinderen gaan de brandnetelheks proberen tegen te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. En samen met de kinderen en de oude tovenaar zetten ze alles op alles om de planten en bomen te beschermen tegen de Brandnetelheks.

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

Kindervoorstelling Amsterdam

voor kinderen van 4 jaar tot 9 jaar

Gi-ga -groen

bijzonder geschikt voor onder andere:

Bibliotheken, basisscholen, BSO’s, & wijkhuizen

Wij nemen een prachtig sprookjesachtig decor mee en onze eigen geluidsinstallatie.

Aires Hovens
 

Over Kindervoorstelling.com

Kindervoorstelling.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. 

Onze kindervoorstellingen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Over Aires Hovens

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.