Aires logo

Aires de Tovenaarsleerling

Aires logo

Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar Aires en de kinderen echt leren toveren.

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en echte toverboeken.

Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de brandnetelheks wakker.

De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Aires en de kinderen gaan de brandnetelheks proberen tegen te houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. En samen met de kinderen en de oude tovenaar zetten ze alles op alles om de planten en bomen te beschermen tegen de Brandnetelheks. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Brandnetelheks tegen te houden?

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

Aires Hovens

Een kindervoorstelling speciaal voor op locatie
bijvoorbeeld op basisscholen, BSO's bibliotheken, of buurfeesten.

5/5

Basschool de Groeiplaneet 

De kinderen hebben genoten van deze show. Van kleuters tot groep 4 zaten ze in het verhaal. De goocheltrucs maakte het helemaal af!
5/5

Cultuurmakelaar Veenendaal 

Hele leuke voorstelling! De kinderen kwamen erg blij de zaal uit 🙂

Een magische voorstelling

Aires de Tovenaarsleerling een voorstelling waar de meest wonderlijke dingen gebeuren zoals, vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen vanuit het niets.

Kindervoorstelling op locatie.

Voor kinderen van 4 tot 9 jaar

De voorstelling duurt 50 minuten. En is inclusief een super leuk decor en onze eigen geluidsinstallatie.

Aires de Tovenaarsleerling

Over Kindervoorstelling.com.

Kindervoorstelling.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. 

Wij  richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Wij bieden meerdere producten aan onder andere: 

  • Kindertheater op locatie voor onder andere basisscholen en bibliotheken;

  • Kindervoorstellingen voor theaters.

  • Kindertheater voor evenementen;

  • En kindervoorstellingen voor bedrijven;

Kindervoorstelling.com hebben ook speciale voorstellingen voor basisscholen & bibliotheken.

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw.  

  • Ten eerste dus kindervoorstelling De tovenaarsleerling .
  • Ten tweede  een Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En ten derde  een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gi ga groen. De voorstelling heet De brandnetelheks. In de voorstelling neemt neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de brandnetelheks.