logo H&R png witte letters

kindervoorstelling op locatie

Kindervoorstelling De tovenaarsleerling

Een sprookjesachtige kindervoorstelling waar Aires en de kinderen echt leren toveren.

De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje.

Synopsis:

Kindervoorstelling De Tovenaarsleerling.

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Hij heeft toverstokken, een tovercape en ook echte toverboeken.

Als hij door zijn verzameling gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de Regenheks wakker. De Regenheks wil het voor altijd overal laten regenen op aarde.

Aires weet niet wat hij moet doen, want voor altijd regen dat is toch een ramp. Altijd natte voeten, nooit meer zon en regen en altijd regen op vakantie, verschrikkelijk! Aires zet alles op alles om te leren toveren om de heks te verslaan. Zal het Aires samen met de kinderen lukken de Regenheks tegen te houden.

Aires Hovens
Kindervoorstelling
4/5

Basschool de Groeiplaneet 

De kinderen hebben genoten van deze show. Van kleuters tot groep 4 zaten ze in het verhaal. De goocheltrucs maakte het helemaal af!
5/5

Cultuurmakelaar Veenendaal 

Hele leuke voorstelling! De kinderen kwamen erg blij de zaal uit 🙂

Een magische voorstelling

 De Tovenaarsleerling een voorstelling waar de meest wonderlijke dingen gebeuren als, vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen vanuit het niets.

Kindervoorstelling Amsterdam

Kindervoorstelling op locatie.

Voor kinderen van 4 tot 9 jaar

De voorstelling duurt  45 minuten. We nemen een super leuk decor mee en onze eigen geluidsinstallatie.

H&R Producties

Over H&R Producties.

H&R Producties is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. 

Samenvattend richten onze kindervoorstellingen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Over Aires Hovens.

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Kindervoorstelling

H&R Producties hebben ook speciale voorstellingen voor basisscholen & bibliotheken.

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw. Onze specialisatie ligt in de leeftijd bij kinderen van 4 tot 9 jaar.

  • Ten eerste dus kindervoorstelling De tovenaarsleerling .
  • Ten tweede  een Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En ten derde  een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gi ga groen. De voorstelling heet De brandnetelheks. In de voorstelling neemt neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de brandnetelheks.

Wij hebben ook een voorstelling voor in theaters.

Kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?