Sinterklaasshow

Aires en het boek van Sinterklaas

In deze Sinterklaasshow wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen.

Aires en het boek van Sinterklaas
Aires en het boek van Sinterklaas

Aires weet niet wat hij moet doen want het is verschrikkelijk als niemand dit jaar cadeaus krijgt? Maar… opeens krijgt hij hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen en de tovenaar probeert Aires de letters terug te toveren, zodat iedereen dit jaar toch nog cadeaus krijgt. Deze voorstelling is een magisch, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas.

(Maar de Sinterklaasshow  kan natuurlijk ook zonder dat de Sint komt).

Specificaties van de Sinterklaasshow Aires en het boek van Sinterklaas:

  • Duur voorstelling: 45 minuten
  • mogelijkheid 15 minuten interactie met Sinterklaas
  • inclusief geluidsinstallatie
  • Inclusief decor
Sinterklaasshow Aires en het boek van Sinterklaas

Aires en het boek van Sinterklaas

Sinterklaasshow
H&R Producties

Over H&R Producties.

H&R Producties is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. 

Samenvattend richten onze kindervoorstellingen richten zich op kinderen van 4 jaar tot 9 jaar, en spelen met een beetje magie, in op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Over Aires Hovens.

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Kindervoorstelling

Kindertheatervoorstelling “Op zoek naar de schat”

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?